Maahantuonti Agri-Kymi Oy

NÄIN TILAAT LAADUKKAAT SAMASZ-ALKUPERÄISOSAT SUJUVASTI

Kun tarvitset SaMASZ-koneeseen varaosia, niiden hankkiminen onnistuu parhaiten lähimmältä myyjältä.

Useimmin vaihdettavat varaosat, esimerkiksi terälaput, teräpultit ja lautasen moduulit, löytyvät aina läheltä asiakasta eli omalta myyjältäsi heti.

Vähän harvemmin tarvittavista varaosista, kuten lautasista, kulutusjalaksista, hihnoista, laakereista ja piikeistä, löytyy maahantuojalta kattava varaosavarasto, josta ne saa postitse vaikka kotiin toimitettuna. Osa konekohtaisista varaosista, esimerkiksi renkaat, vanteet ja nivelakselit, tilataan tehtaalta ja niiden toimitusaika on yleensä viikko. Kaikki varaosat saat tilattua sujuvasti lähimmän myyjän kautta.

KERÄÄ KONEEN TIEDOT VALMIIKSI

Kun tarvitset varaosia, kannattaa koneesta kerätä valmiiksi riittävää tietoa: koneen tyyppi , vuosimalli, versionumero ja valmistenumero. Tietojen avulla voimme palvella sinua paremmin ja sujuvammin, ja koneeseen löydetään juuri oikeat osat. Nämä samat tiedot tarvitaan myös silloin, kun osia tilataan tehtaalta. Tieto osien saatavuudesta ja toimitusajasta saadaan tehtaalta noin yhden työpäivän aikana.

Kysy lisää asiantuntijalta

Agri-Kymi logo

Agri-Kymi maahantuo ja myy traktorikäyttöisiä työkoneita ja perävaunuja maatilojen ja koneyrittäjien käyttöön. Tuomme markkinoille ratkaisuja, jotka ovat kustannustehokkaita, laadukkaita ja järkevästi hinnoiteltuja. Laajasta valikoimastamme löydät myös varaosat ja tarvikkeet.

Tutustu

Markus Karlsson

Markus Karlsson

Varaosat ja verkkokauppa
020 743 2045
varaosat@agrikymi.fi

Maahantuonti Agri-Kymi Oy

Kaupinkatu 4, 45130 Kouvola

Seuraa meitä somessa

           

 

Copyright © 2021 Agri-Kymi Oy