Maahantuonti Agri-Kymi

LAADUKKAAT KESANTOMURSKAIMET VAATIVIINKIN TÖIHIN

SaMASZ-merkin kesantomurskaimet on suunniteltu käytettäväksi kunnallistekniikassa ympäristön, viheralueiden ja puutarhojen hoitoon sekä ylläpitoon. SaMASZin kesantomurskaimilla leikkaat ruohoa ja pensaita, ja murskaat viljelemättömillä mailla vesakot ja rikkakasvit. Kesantomurskaimet ovat erittäin käyttökelpoisia tien piennarten, ojien sekä penkereiden murskaamiseen.

Kesantomurskaimet on suunniteltu leikkaamaan ja silppuamaan ruohoa, ja levittämään silputtua materiaalia murskatulle alueelle. Näin saadaan luonnollinen karho eli kasvuston ravinteet säilyvät ja palautuvat takaisin maaperään.

KESANTOMURSKAIMEN OMINAISUUDET

Kesantomurskaimen käyttö onnistuu tasaisella maaperällä. Sen akseli on asennettu spiraalimaisesti eli materiaali kuivuu ja kompostoituu nopeasti. Kesantomurskainta voi käyttää traktorin etu- tai takalaitteessa. Tehokkaimman työjäljen saat, kun asetat kesantomurskaimen traktorin etuosaan ja piennarmurskaimen takaosaan. Näin saat siistittyä kerralla isomman alueen. Kesantomurskainta voi käyttää myös pellolla, josta on puitu vilja: kone silppuaa maahan jääneet, kuivuneet oljensänget pieneksi silpuksi ja ne kompostoituvat paremmin maaperään.

Kesantomurskaimessa on sivuttaissiirto-ominaisuus. Jos eteen tulee este, kuten lyhtypylväs, murskainta voi siirtää sivuttaissuunnassa 50 cm suoraan traktorin ohjaamosta käsin.

  • Valikoimissamme on kolme kesantomurskainmallia.
  • Koneiden työleveys vaihtelee 1,8 metristä 3 metriin ja terien määrä vaihtelee 24-42 välillä.
  • Kaikissa malleissa ominaisuuksina on myös kytkimellä varustettu vaihteisto ja metallilevyillä vahvistettu runko.
  • Korkealuokkainen teräs takaa kestävän koneen, joka työskentelee vaativissakin olosuhteissa.

Piko-kesantomurskaimet »
Grino-kesantomurskaimet »
Mamut-kesantomurskaimet »
Mamut Twin -kesantomurskaimet »

Maahantuonti Agri-Kymi

Kaupinkatu 4, 45130 Kouvola

Seuraa meitä somessa

   

 

Copyright © 2024 Agri-Kymi Oy