Maahantuonti Agri-Kymi Oy

SAMASZ TAKAA RAVINTEIKKAAN JA PUHTAAN REHUN

SaMASZ karhottimien suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota puhtaan rehun merkitykseen. Tämän päivän viljelijälle huolellinen rehunkäsittely on itsestäänselvyys. Laadukkaalla koneella varmistat arvokkaan rehun valmistuksen koko niitetyllä alueella. Koneet eivät vaurioita nurmen tai maan pintaa, ja lisäksi karho on erittäin puhdas, mikä lisää rehun energia-arvoa. Korkealuokkaiset koneet säästävät työaikaa ja rahaa, sillä taloudelliset panostukset käytetään tehokkaammin ja rehu säilyy pidempään.

Karhottimet kuuluvat olennaisena osana nykyaikaiseen ja tehokkaaseen rehunkorjuun koneketjuun. SaMASZ-karhottimilla saadaan tehtyä hyvänmuotoiset ja riittävän suuret karhot, jolloin rehunkorjuu tehostuu. Valikoimassamme on kolme eri työleveyttä yksiroottorisille karhottimille, kaksi erilaista kaksiroottorista karhotinmallia sekä TWIST-etukarhotin.

Noukinkarhottimet UUTUUS! »
Yksiroottoriset karhottimet »
Kaksiroottoriset karhottimet »
Etukarhottimet »

Miksi valita saMASZ

SaMASZ on Euroopan neljänneksi suurin heinätyökoneiden valmistaja, jonka tuotteisiin luottavat jo  monet suomalaiset urakoitsijat ja maanviljelijät. SaMASZ-heinäkoneet ovat laadukkaasti viimeisteltyjä, kestäviä ja helppokäyttöisiä. Pöyhimien ja karhottimien suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota huolelliseen rehunkäsittelyyn, maanpinnan seurantaan ja tarkkoihin toimintoihin. Tutustu myös SaMASZ-niittokoneisiin ja murskaimiin!

KAHDEN VUODEN LAATUTAKUU

SaMASZ on kehittänyt heinäkoneita korkeatasoisella teknisellä taidolla ja tiedolla jo yli 30 vuotta. Jo pitkään ne ovat olleet maailmanlaajuisesti halutuimpia koneita, koska niiden ansiosta rehu säilyy ja riittää pidempään. Kaikissa SaMASZ-heinäkoneissa on kahden vuoden takuu.

Maahantuonti Agri-Kymi Oy

Kaupinkatu 4, 45130 Kouvola

Seuraa meitä somessa

   

 

Copyright © 2024 Agri-Kymi Oy