Maahantuonti Agri-Kymi

SaMASZ-niittokone tekee puhdasta jälkeä

SaMASZ-niittokone saa aikaan puhdasta rehua nopeasti ja tehokkaasti. Laadukkaalla koneella varmistat arvokkaan rehun valmistuksen koko niitetyllä alueella. Koneet eivät vaurioita nurmen tai maan pintaa, ja lisäksi karho on erittäin puhdas, mikä lisää rehun energia-arvoa. Niittokone säästää työaikaa ja rahaa, sillä taloudelliset panostukset käytetään tehokkaammin ja rehu säilyy pidempään.

Kaikissa SaMASZ-heinäkoneissa on kahden vuoden takuu.

SaMASZ-niittokoneet on saatavana myös niittomurskainmallina.

Nostolaite­niittokoneet »
Keskikiinnitteiset nostolaite­niittokoneet »
Hinattavat niittokoneet »
Etuniittokoneet »
Perhosniitto­koneet »

Kahden vuoden laatutakuu

SaMASZ on kehittänyt koneita korkeatasoisella teknisellä taidolla ja tiedolla jo yli 30 vuotta. Jo pitkään ne ovat olleet maailmanlaajuisesti halutuimpia koneita, koska niiden ansiosta rehu säilyy ja riittää pidempään. Kaikissa SaMASZ-koneissa on kahden vuoden takuu.

Heinästä valmistettu rehu on yksi parhaista ja samalla yksi edullisimmista karjan ruokintaan käytettävistä rehuista. Sopivia laitteita käyttämällä on mahdollista muodostaa karho, josta voidaan helposti prosessoida karjalle terveellistä ja maittavaa rehua.

PERFECTCUT©-TERÄPALKKI – ERINOMAINEN NIITTO KAIKISSA OLOSUHTEISSA

SaMASZ-niittokoneissa on aina vakiovarusteena PerfectCUT-teräpalkki, jonka ansiosta niitto on aina erinomaista kaikissa olosuhteissa. Kestävä ja vahva teräpalkin rakenne takaa luotettavan työskentelyn ja tarkan pellon pinnan seurannan. Lautasten erikoismuotoilu parantaa materiaalin virtausta ja näin ollen pienentää tehon tarvetta, jolloin niittämisestä saadaan taloudellista.

Karkaistut lautaset kestävät hyvin myös hankausta sekä kulutusta. Korkealuokkaisesta teräksestä valmistetut terän kiinnittimet pitävät teräpalkin puhtaana, pyörien vapaasti 360 astetta. Pikakiinnitteiset terät ovat nopeasti ja helposti vaihdettavissa. Jokainen lautasyksikkö on varustettu SafeGEAR-järjestelmällä, jossa hammaspyörä on suojattu murtokiilasuojauksella. Lisäksi nostolaiteniittokoneissa on aina vakiona mekaaninen laukaisulaite, joka suojaa konetta vahingoittumiselta. Esteeseen osuessa kone taittuu 30° taaksepäin ja nousee samanaikaisesti noin 50 cm ylöspäin. Esteen ylityksen jälkeen teräpalkki laskeutuu takaisin työasentoon. Näiden ominaisuuksien ansiosta niittokone kestää käytössä pitkään.

JUURI ITSELLESI SOPIVA NIITTOKONE JA LISÄVARUSTEET

Laajasta koneiden mallistosta löydät juuri itsellesi sopivan ratkaisun – valikoimassamme on työleveyksiä 2,2 metristä aina 9,4 metriin saakka.

Tuotevalikoimamme kattaa:

  • lautasniittokoneet
  • keskikiinnitteiset niittokoneet
  • hinattavat niittokoneet
  • etuniittokoneet
  • perhosniittokoneet

Erinomaisen hinta-laatusuhteensa ansiosta SaMASZ-niittokoneet ja niittomurskaimet takaavat sinulle parhaimman hyödyn ja tehokkaimman työtehon.

Maahantuonti Agri-Kymi

Kaupinkatu 4, 45130 Kouvola

Seuraa meitä somessa

   

 

Copyright © 2024 Agri-Kymi Oy