Maahantuonti Agri-Kymi

SAMASZ-NIITTOMURSKAIN TEKEE PUHDASTA JÄLKEÄ

SaMASZ-niittomurskain saa aikaan puhdasta rehua nopeasti ja tehokkaasti. Murskauksessa kasvin lehtien vahakerros rikkoontuu ja heinän kuivuminen on nopeampaa.

Laadukkaalla niittomurskaimella varmistat arvokkaan rehun valmistuksen koko niitetyllä alueella. Koneet eivät vaurioita nurmen tai maan pintaa, ja lisäksi karho on erittäin puhdas, mikä lisää rehun energia-arvoa. Niittomurskain säästää työaikaa ja rahaa, sillä taloudelliset panostukset käytetään tehokkaammin ja rehu säilyy pidempään.

SaMASZ-niittomurskaimia on saatavilla joko sormi- tai rullamurskaimella varusteltuna (mallista riippuen).

Nostolaite­niittomurskaimet »
Keskikiinnitteiset nostolaite­niittomurskaimet »
Hinattavat niittomurskaimet »
Etuniittomurskaimet »
Perhosniitto­murskaimet »

KAHDEN VUODEN LAATUTAKUU

SaMASZ on kehittänyt koneita korkeatasoisella teknisellä taidolla ja tiedolla jo yli 30 vuotta. Jo pitkään ne ovat olleet maailmanlaajuisesti halutuimpia koneita, koska niiden ansiosta rehu säilyy ja riittää pidempään. Kaikissa SaMASZ-koneissa on kahden vuoden takuu.

Heinästä valmistettu rehu on yksi parhaista ja samalla yksi edullisimmista karjan ruokintaan käytettävistä rehuista. Sopivia laitteita käyttämällä on mahdollista muodostaa karho, josta voidaan helposti prosessoida karjalle terveellistä ja maittavaa rehua.

PERFECTCUT©-TERÄPALKKI – ERINOMAINEN NIITTO KAIKISSA OLOSUHTEISSA

SaMASZ-niittomurskaimissa on aina vakiovarusteena PerfectCUT-teräpalkki, jonka ansiosta niitto on aina erinomaista kaikissa olosuhteissa. Kestävä ja vahva teräpalkin rakenne takaa luotettavan työskentelyn ja tarkan pellon pinnan seurannan. Lautasten erikoismuotoilu parantaa materiaalin virtausta ja näin ollen pienentää tehon tarvetta, jolloin niittämisestä saadaan taloudellista.

Karkaistut lautaset kestävät hyvin myös hankausta sekä kulutusta. Korkealuokkaisesta teräksestä valmistetut terän kiinnittimet pitävät teräpalkin puhtaana pyörien vapaasti 360 astetta. Pikakiinnitteiset terät ovat nopeasti ja helposti vaihdettavissa. Jokainen lautasyksikkö on varustettu SafeGEAR-järjestelmällä, jossa hammaspyörä on suojattu murtokiilasuojauksella.

JUURI SINULLE SOPIVA NIITTOMURSKAIN JA LISÄVARUSTEET

Laajasta koneiden mallistosta löydät juuri tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Valikoimassamme on työleveyksiä 2,2 metristä aina 9,4 metriin saakka.

Tuotevalikoimamme sisältää:

  • nostolaiteniittomurskaimet
  • keskikiinnitteiset nostolaiteniittomurskaimet
  • hinattavat niittomurskaimet
  • etuniittomurskaimet
  • perhosniittomurskaimet

Erinomaisen hinta-laatusuhteensa ansiosta SaMASZ-niittomurskaimet takaavat sinulle parhaimman hyödyn ja tehokkaimman työtehon.

Maahantuonti Agri-Kymi

Kaupinkatu 4, 45130 Kouvola

Seuraa meitä somessa

   

 

Copyright © 2024 Agri-Kymi Oy